Ett fräschare fikarum

Det är minst sagt så att det har hänt både det ena och det andra här hos Citybyrån. Och det är till det positiva! Vi går som aldrig tidigare och det är såklart glädjande, men det är också något som drabbar det egna företagets profilering utåt. Skomakarens barn, ni vet. Det finns helt enkelt varken tid eller utrymme att på ett bra och önskvärt sätt se till vårt eget hus, men vi gör så gott vi kan med det vi har. Av den anledningen så kommer det också ett nytt blogginlägg för er att njuta av där vi berättar lite om fysiska förändringar som vi gör hos oss – också det till det bättre!

Bättre arbetsmiljö

Något som vi, och många med oss hoppas vi på, helat tiden strävar efter är att göra vår arbetsplats till en sådan som man tycker om att gå till och trivs på. Det handlar ju om att skapa utrymmen som gör det möjligt för människor att inte bara arbeta på ett effektivt och bra sätt, utan också göra det socialt och avslappnat. Därför har vi lagt ett stort fokus på att se till att vårt fikarum genomgått den förändring som det har behövt i många år.

Det första vi gjorde var att se till att golvet blev nytt. Ett slitet plastgolv gör ingen glad, så av den anledningen ville vi se till att golvet representerade en mysigare känsla. Därför var det ett trägolv som blev valet, närmare bestämt i laminatformat, vilket gjorde det enkelt och smidigt att lägga själv. Resultatet var omvälvande, för fikarummet fick direkt en helt annan atmosfär än det haft tidigare, enbart på grund av något så enkelt som ett golv.

Vårt andra fokus handlade om komforten, och att fikarummet ska vara en plats där man faktiskt kan slappna av och luta sig tillbaka. De bord och stolar som vi har haft där tidigare gjorde inte direkt att någon var intresserad av att spendera längre tid där. Därför kom vi ganska snabbt till slutsatsen att det är soffor och fåtöljer som ska vara det primära i fikarummet. Sagt och gjort, de nya möblerna står just nu i fikarummet och är betydligt mycket mer inbjudande än vad de tidigare var.

Fikarummet är inte helt klart ännu, det är fortfarande en del målarbete som krävs, och sedan ska vi se till att få in en del maskiner och teknisk utrustning. Sammantaget kommer det bli ett uppehållsrum att njuta av och där många roliga och kreativa möten kan utspela sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *