Företagscyklar!

Vi gör vårt bästa för att alltid tänka grönt, det vill säga att vara miljömedvetna. Vi skriver inte ut papper i onödan, vi låter inte datorerna stå på över natten, vi använder lågenergilampor, vi tar helst tåg eller buss när vi ska någonstans och vi planterar träd i Afrika för att försöka göra den här planeten lite bättre.

Dags att börja trampacykel
Nu gör vi ytterligare en sak för miljön och det är att vi köper in två stycken företagscyklar. När man ska ta sig kortare avstånd går det ju in princip alltid snabbare att cykla, och även om det visserligen är bättre att åka kommunalt än att åka bil så är det ju ännu bättre att cykla. Dessutom är det bättre för oss då vi får lite motion på köpet, vilket gör att vi håller oss friskare och starkare. Det finns med andra ord många fördelar och vinster med detta. Visst skulle vi kunna använda våra egna cyklar också, och det gör vi ibland, men man ska inte behöva ha med sig sin egen cykel och använda den i jobbet. Så nu köper vi in två bmx från Sportson. Kanske blir det ännu fler om vi märker att behovet finns, men vi börjar med två.

Vi funderade först på att investera i elcyklar, helt enkelt för att man kanske inte alltid känner för att anstränga sig och då är det lätt att man hoppar på något motordrivet istället. Man känner kanske att man inte vill bli svettig när man ska till ett kundmöte. Men vi bestämde oss i alla fall för att börja med två vanliga cyklar och så får vi se hur det går. Om vi märker att det finns tillfällen då man gärna skulle haft en elcykel kan det hända att vi köper in en sådan också, så att man har fler valmöjligheter.

Följ och dela under #citybyråncyklar
Ni kommer att kunna följa oss med våra nya cyklar på våra Instagram- och Facebookkonton då vi kommer att lägga upp bilder på vad vi gör med cyklarna. Vi ska förstås pimpa våra nya cyklar med företagsloggan så att man ser vem det är som är ute trampar. Kanske ser du oss någonstans här i Göteborg? Om du skulle få syn på någon av våra företagscyklar någonstans får du gärna ta en bild och lägga upp i sociala medier med hashtaggen #citybyråncyklar så kanske vi delar din bild på Instagram och Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *