Idéerna kommer när man minst anar det

I dagens blogginlägg berättar vår formgivare Simon lite om hur idéer inte alltid kommer när man vill och vikten av att alltid vara beredd när inspirationen faller på.

Som formgivare är det lätt hänt att man får bra idéer utanför arbetstid och då gäller det att på olika sätt komma ihåg dem. Det kan röra sig om allt från att göra några enkla anteckningar till att snabbt göra en liten skiss, så att man kommer ihåg det hela dagen efter när man sitter där på jobbet. Att arbeta på Citybyrån innebär mycket stor frihet under ansvar. Behöver man ledigt en timme för något personligt ärende så är det oftast inget problem. Därför känns det inte mer än rätt att inte helt ignorera arbetet på fritiden. En bra idé är en bra idé och vi vinner ju alla på att vi kan leverera det absolut bästa till våra kunder.

sänggavel

Bild från Trademax.se

Det sägs ofta att man får sina bästa idéer i sängen och vad gäller mig stämmer det definitivt. Problemet är då att ha redskap till hands för att kunna göra något av dem så att man kommer ihåg dem dagen efter. Det var delvis därför jag började intressera mig för sänggavlar med förvaring från http://trademax.se, för att kunna ha min Surface Pro 3 med pekpenna tillgänglig så snabbt som möjligt vid behov. Det är givetvis inte det enda som jag förvarar i sänggaveln, även en och annan bok och tidning får plats där. Men jag måste säga att det var ett riktigt bra drag. Numera förlorar jag inga idéer bara för att jag kommer på dem i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *