Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är kundkontakten otroligt viktig, och därför tar vi oss alltid tid att lära känna dig och ditt företag ordentligt. Kommunikation är A och O när det gäller att förstå vad du som kund har för behov och önskemål, och vad vi som byrå kan rekommendera till dig för att du ska kunna ta ditt företag till nya höjder.

Vi har vår bas i Göteborg men vänder oss till hela Sverige. Du är alltid varmt välkommen att besöka oss oavsett om det gäller ett affärsmöte eller om du bara vill komma förbi på en kopp kaffe, och vi har inte heller något emot att hälsa på dig och se ditt företag. Flexibilitet är ett ledord för oss, och du som kund kan alltid vara säker på att vi har ett nära samarbete oavsett var du befinner dig.

Kontakta oss

Har du en idé, en fråga eller vill du ta reda på vad vi på CityByrån kan göra för ditt företag? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns på Facebook, Twitter, Skype och alla andra ställen du kan komma på. Enklast kommer du i kontakt med oss genom formuläret här till höger. Du kan också e-posta oss på kontakt@citybyran.se så svarar vi dig så fort vi bara kan!