Roliga kundmöten

En sak som är viktig för oss är att vara ett flexibelt företag. Vi har vår bas i Göteborg men vänder oss till kunder i hela Sverige, och det gör att vi måste vara beredda att resa en del. För oss är den personliga kontakten väldigt viktig, och även om det finns telefon, mail, Skype och massor av andra kommunikationsverktyg som vi använder oss flitigt av så är det också viktigt för oss att kunna vara tillgängliga även i verkliga livet. Våra kunder är förstås alltid varmt välkomna till vårt kontor, men vi har heller inget emot att göra ett kundbesök.

Vi har nyligen haft flera otroligt roliga kundmöten i olika delar av Sverige som har gett oss väldigt mycket. Vi ser ljust på ett framtida samarbete med de företag vi har träffat, och vi har också knutit en del andra kontakter på köpet. Den här delen av vårt arbete är väldigt rolig och lärorik. Eftersom vi lägger stor vikt vid att lära känna de företag vi jobbar med för att kunna hitta de mest optimala lösningarna så tycker vi att det är väldigt intressant att besöka företagen på plats. Det kan ibland ge ett annat perspektiv och en annan inblick i vilka behov som finns, och dessutom kan det kännas skönare för kunden att få diskutera sina idéer på hemmaplan.

Tveka inte att kontakta oss även om du bor långt från Göteborg. Vi kommer gärna förbi på en kopp kaffe för att lyssna på era idéer och presentera våra egna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *