Stora nyheter!

zip-it-up-1158922Hej alla våra kunder och bloggläsare! Det händer stora saker här, och vi har märkt att det av någon anledning har gått rykten om oss som absolut inte är sanna. Därför vill vi ni förklara hur det ligger till. Det är nämligen så att vi har det stora nöjet att berätta att vi ska gå samman med en annan fantastisk byrå här i stan. CityByrån slår sig samman med Gasell Webbyrå! Vi kommer därmed att bli ännu starkare i våra digitala tjänster. Gasell kommer att flytta in på vårt nuvarande kontor och vi behåller namnet CityByrån.

Vad betyder det här för mig som kund?
Sammanslagningen betyder att du som kund kommer att få ännu mer ut av våra tjänster. Vi kommer att kunna hjälpa dig på ett ännu bättre sätt. I övrigt betyder sammanslagningen inget alls. Vi kommer fortfarande att erbjuda samma tjänster (fast nu bättre och utökade), vi kommer att heta samma namn, vi kommer att finnas på samma ställe och du kommer fortfarande att ha samma kontaktperson hos oss så länge du känner att du behöver det. Det är med andra ord inte så stora förändringar, förutom att vi helt enkelt blir bättre och att vi får fler kollegor som är riktigt bra på det de gör!

Jag trodde att ni skulle lägga ner!

Ryktet som gått om oss är att CityByrån av någon anledning skulle avsluta sin verksamhet. Men lugn, bara lugn, det är inte tal om någon likvidation här. Det finns ingen anledning att kontakta Heinestams Bolagstjänst och börja avveckla. Vi vet faktiskt inte hur det här ryktet startades, och vi ber om ursäkt till de kunder som känt sig oroliga på grund av detta. För att förtydliga: vi ska inte avveckla CityByrån – vi ska utveckla CityByrån. Vi ska bli större och bättre tillsammans med Gasell Webbyrå som ytterligare stärker oss på det digitala området.

Men jag undrar fortfarande…
Har du frågor angående detta eller något annat? Toppen! Vi svarar väldigt gärna på dina frågor oavsett om de handlar om sammanslagningar, osanna rykten eller något helt annat. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Använd vårt kontaktformulär, slå oss en signal eller skicka en e-post till kontakt@citybyran.se så svarar vi dig så fort vi bara kan! Vi finns självklart också på sociala medier där du kan ställa frågor och kommunicera med oss.

Vi kommer givetvis att berätta mer om dessa spännande nyheter framöver, och är du kund hos oss kommer du också att få den här informationen via e-post. Nu hoppas vi att vi har rätat ut de akuta frågetecken som fanns. Vi är övertygade om att den här sammanslagningen kommer att bli precis hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *