Välkommen till bloggen!

Varmt välkommen till CityByråns egna blogg! Vi arbetar en hel del med bloggar åt våra kunder, och i samband med att vi nu lanserar vår nya hemsida så tyckte vi att det kändes helt rätt att skapa en egen blogg så att våra kunder, potentiella kunder och alla andra som är nyfikna på vilka vi är och vad vi gör kan lära känna oss lite bättre.

I den här bloggen kommer vi att skriva om olika jobb som vi har gjort, om våra fantastiska kunder, om vad som händer på kontoret och annat smått och gott som vi vill dela med oss av. Det blir med andra ord lite av varje. Den som håller i pennan här på bloggen är vår VD Kristoffer Ek som brinner för att skriva och som i rollen av skribent tillsammans med utvecklaren Mats Persson var med och startade CityByrån år 2011.

Idag är vi åtta medarbetare, och det kan kanske tyckas lite om man jämför med de stora byråerna, men för oss är det en av sakerna som gör oss så bra. Det är just litenheten som gör att vi kan ha så mycket fokus på våra kunder och verkligen lägga vår själ i det vi gör. Vi är den lilla byrån med det stora hjärtat, och trots att vi inte är så många till antalet så kan vi ändå erbjuda otroligt en stor kompetens och kunskap i det vi gör.

Så, återigen, varmt välkommen till bloggen önskar alla vi på CityByrån. Och du – lämna gärna en kommentar när du ändå är här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *