Vilka är vi?

Sedan 2011 har CityByrån hjälpt kunder från hela Sverige att synas och nå ut med sitt budskap i form av webb, text, print och allt däremellan. Under åren har vi vuxit från två till åtta medarbetare, och idag kan vi erbjuda en bred helhetslösning där du som kund finner allt ditt företag behöver under ett och samma tak.

Men vi tar det från början…

1År 2010 träffades utvecklaren Mats Persson och skribenten Kristoffer Ek på en mässa och började diskutera framtidsdrömmar med varandra. Efter ett tag började en idé att ta form – en idé om en byrå med stor kunskap och kompetens som kan erbjuda allt under samma tak, som kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och som har hjärtat på det rätta stället.

CityByrån föddes året efter och då hade även projektledaren Kajsa Strömbäck och formgivaren Simon Johansson anslutit sig till gänget. Kunderna blev snabbt fler och under 2012 anställde man ytterligare en utvecklare, Linda-Maria Rickardsson-Nordlund, och ytterligare en skribent, Mikael Nylén. Under 2013 kom Fredrik Bergman in som content manager och Nikolina Hedin som AD.

En kombination av stor kompetens, hårt arbete och nöjda kunder som sprider ordet vidare har gett CityByrån det goda rykte som vi har idag, och varje dag jobbar vi hårt och fokuserat för att behålla det och bli ännu bättre. Vi tror på att vårt arbete talar för sig själv och vi värdesätter långsiktiga relationer istället för att bara se till pengaflödet i kassan.

Vi är helt enkelt en byrå som du kan lita på!

Vad vill du ha hjälp med?

Om du tror att vi är byrån för sig så är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om på vilket sätt vi kan hjälpa dig och ditt företag att synas bättre och nå ut till fler. Det kan vara med en ny hemsida, en reklamkampanj eller kanske genom att skapa en företagsblogg som ni sedan får fylla med spännande innehåll. Det finns inte ett färdigt framgångsrecept som fungerar för alla, och därför gäller det att du hittar den strategi som fungerar för just ditt företag – och vi hjälper dig hela vägen!